Antena 3 CNN Timp liber Fun "După ce am divorțat de soțul meu, mi-am promis că nu voi mai avea niciodată un partener de al nostru…"

"După ce am divorțat de soțul meu, mi-am promis că nu voi mai avea niciodată un partener de al nostru…"

"După ce am divorțat de soțul meu, mi-am promis că nu voi mai avea niciodată un partener de al nostru…"
15 Mar 2018   •   12:17

După ce am divorțat de soțul meu, mi-am promis că nu voi mai avea niciodată un partener de al nostru. Da, îl vreau pe John, pe Jose, pe Karl – numai nu Ion. Nu pentru că ai noștri sunt răi … ci pentru că ei au întrecut măsura.

Sunt răsfățați, depășiți. Și aceasta este o tendință. Da, eu vreau să menționez că trăiesc în America, unde bărbații se plimbă cu copiii, le acordă multă atenție și tot timpul liber îl petrec împreună, lăsându-și soția să meargă la manichiură. Ei, la fel ca și soția, se ridică în picioare când copilul țipă noaptea și schimbă scutecele. Ei nu consideră a fi o rușine să renunțe la o bere după muncă, când familia îi așteaptă acasă. Și nu consideră asta o faptă eroică, dar o normalitate. Dacă tot vă considerați sexul puternic, vă rog asumați-vă numele pe deplin. Puterea constă în a înțelege slăbiciunea noastră- a femeilor!

Îmi amintesc cum într-o zi mi-am vizitat prietena. Era acasă cu fetița ei în brațe. Imagine foarte cunoscută, probabil- o femeie obosită, foarte epuizată și soțul ei, așezat confortabil pe canapea se juca la calculator…..M-am așezat pe canapea, prietena m-a servit cu ceai, mi-a dat pentru câteva minute copilul în brațe. Ea se agita prin bucătăria mică, pregătea masa, amesteca supa și hrănea pisica, scrie o cititoare pe virale.ro.

×
Subiecte în articol: divort relatii
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close