Antena 3 CNN Timp liber Fun El este urangutanul care fumează ca un turc. Trage cu sete din orice ţigară, până ajunge la filtru

El este urangutanul care fumează ca un turc. Trage cu sete din orice ţigară, până ajunge la filtru

El este urangutanul care fumează ca un turc. Trage cu sete din orice ţigară, până ajunge la filtru
Sursa foto: Foto: YouTube
10 Iul 2012   •   07:42

O grădină zoologică din Indonezia se luptă de câteva luni pentru sănătatea unei femele urangutan, care nu vrea să se lase de fumat. Ea s-a pricopsit cu acest viciu, după ce un vizitator i-a aruncat un chiştoc. Acum, femela fumează zilnic şi nu vrea sub nicio formă să renunţe la ţigări.

Tori are 15 ani şi un tabiet nesănătos, care a atras privirile vizitatorilor. Îngrijitorii de la o grădină zoologică din Indonezia, unde se află aceasta, se luptă cu dependenţa urangutanului faţă de fumat. Ceea ce a început ca o joacă, în urmă cu câţiva ani, acum a devenit o veritabilă dependenţă.

Îngrijitorii săi au început să o implice în o serie de programe, pentru a o ajuta să scape de fumat. Ba mai mult, aceştia se gândesc să o mute departe de vizitatori, pentru a se asigura că nu mai primeşte ţigări.

Oficialii de la grădina zoologică vor să înceapă educaţia cu proprii îngrijitori, pentru a se asigura ca femela primeşte cele mai bune servicii.

Chiar şi câţiva dintre vizitatori sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a urangutanului, care nu vrea să se lase de fumat.


×
Subiecte în articol: fumat gradina zoologica indonezia
Parteneri
Sute de clădiri din Bucureşti, în pericol să cadă la primul cutremur mare
x close