Antena 3 CNN Timp liber Fun Emil Boc explică de ce s-a ridicat pe vârfuri la Summit-ul Procurorilor (VIDEO)

Emil Boc explică de ce s-a ridicat pe vârfuri la Summit-ul Procurorilor (VIDEO)

Emil Boc explică de ce s-a ridicat pe vârfuri la Summit-ul Procurorilor (VIDEO)
Sursa foto: emil boc
25 Mar 2009   •   23:30

?Nu a fost o intenţie premeditată că aş vrea să par mai înalt. A fost o situaţie, după 4 - 5 minute, ne-am tot mişcat, ne-am fâţâit?, a declarat premierul Emil Boc, într-o intervenţie telefonică la emisiunea Sinteza Zilei.

Presa din România a dezbătut intens fotografia "de familie" realizată la lucrările celei de-a treia ediţii a Summit-ului Mondial al Procurorilor Generali, unde premierul Emil Boc a fost surprins în timp ce se ridica pe vârfurile pantofilor.

?M-am distrat văzând comentariile invitaţilor din emisiune. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, în privinţa fizicului?, a spus relaxat Emil Boc.

?În privinţa pozei, am fost invitat la această poză de grup, moment care a durat 4 - 5 minute, unde fiecare a stat cum a putut. Pe mulţi i-a apucat bâţâiala, pentru că după 4 - 5 minute de stat la fotografie, eram cu toţii nerăbdători, şi am vrut să mă mişc?, a explicat Emil Boc.



?După ce stai atâta vreme la fotografie nu poţi sta tot timpul în poziţie de drepţi. Dacă acestea sunt singurele probleme pe care le am, râdeţi fericiţi de mine?, a conchis premierul.

Emil Boc, prim-ministrul României, are înălţimea de 1 metru şi 62 centimetri. Nu de mult, înălţimea sa a fost ironizată şi de şeful statului, Traian Băsescu.

Fotografiile de la Summit-ul Procurorilor




La bilanţul Parchetului General, Băsescu a declarat, în hohotele de râs ale audienţei: "Ferească Dumnezeu să fii mai puţin înalt decât doamna Codruţa Kovesi, pentru că nu te mai vezi de la tribuna asta. O să vedem ce o să facă domnul prim-ministru".

Boc ironizat de Băsescu la bilanţul Parchetului General



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc fotografie Sinteza Zilei
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close