Antena 3 CNN Timp liber Fun Este cea mai dură farsă făcută vreodată! Un bărbat îşi face soţia să creadă că şi-a ARUNCAT fiul peste balcon(VIDEO)

Este cea mai dură farsă făcută vreodată! Un bărbat îşi face soţia să creadă că şi-a ARUNCAT fiul peste balcon(VIDEO)

Este cea mai dură farsă făcută vreodată! Un bărbat îşi face soţia să creadă că şi-a ARUNCAT fiul peste balcon(VIDEO)
Sursa foto: foto: Captură Youtube
20 Mai 2015   •   15:03

Un bărbat pus pe şotii ar putea să câştige premiul pentru cea mai crudă glumă, după ce şi-a făcut soţia să creadă că şi-a aruncat fiul peste balcon.

Roman Atwood a montat camerele, după care a apelat la ajutorul fiului mai mare pentru a elabora farsa cu care şi-a speriat soţia, făcând-o să creadă că şi-a ucis în greşeală fiul mai mic.

Filmarea a fost postată pe YouTube pe 30 noiembrie şi deja are 5 milioane de vizualizări. Totul începe în momentul în care Atwood se joacă cu fiul mai mic - îmbrăcat în costumul de Spider Man, care îi acoperă şi chipul - la etajul casei lor din Los Angeles.

Mama îi admiră, dar apoi este trimisă la parter, după un pahar cu apă, timp în care este pregatită farsa. Atunci intervine fiul cel mare, care îl înlocuieşte pe cel mic cu un manechin. Atwood se joacă cu "fiul" şi îl aruncă din greşeală peste balustradă.

Sotţa, ajunsă între timp la etaj, aleargă disperată la parter, fiind însă convinsă că fiul cel mic este mort. Cand îşi dă seama că a fost o farsă, începe să-i adreseze soţului cuvinte care... nu pot fi reproduse.

 

×
Subiecte în articol: farsa copil mama tata balcon
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close