Antena 3 CNN Timp liber Fun Eurodeputată franceză confundă termenul "inflaţie" cu "felaţie"

Eurodeputată franceză confundă termenul "inflaţie" cu "felaţie"

Eurodeputată franceză confundă termenul "inflaţie" cu "felaţie"
Sursa foto: Foto: enjoyfrance.com
27 Sep 2010   •   14:12

Rachida Dati, eurodeputată franceză, membră a Uniunii pentru o Mişcare Populară (UMP) şi fost ministru al justiţiei în Franţa, a făcut duminică după-amiază o gafă monumentală într-o emisiune televizată. Femeia a confundat cuvintele ?inflaţie? şi ?felaţie?, potrivit postului public de televiziune belgian RTBF, citat de Agerpres.

Dati a fost întrebată, în cadrul emisiunii Dimanche+ a Canal Plus, despre un plan de concediere la compania Lejaby (regiunea Rhone) care produce textile şi lenjerie.

Eurodeputata UMP intenţiona să se refere şi la creşterea preţurilor, însă în loc de inflaţie ea a spus felaţie, doi termeni apropiaţi fonetic dar nu şi ca sens. Gafa ei a fost trecută cu vederea de gazda emisiunii.

?Îmi pare rău de felul în care vor pleca aceste femei şi aceşti bărbaţi care şi-au consacrat viaţa în această întreprindere. Aceste fonduri de investiţii străine nu au ca unic scop decât rate excesive ale rentabilităţii financiare. Eu văd că sunt unii care cer o rentabilitate de 20-25% şi cu o felaţie cvasi-nulă, în particular în perioadă de criză?, a spus Rachida Dati.

Planul de restructurare a unei fabrici a companiei Lejaby prevede concedierea a aproape 200 de salariaţi, începând cu jumătatea lunii noiembrie. Compania se confruntă cu presiuni concurenţiale imense şi conducerea sa vizează păstrarea a numai 30% din atelierele existente acum în Franţa, adaugă sursa citată.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: inflatie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close