Antena 3 CNN Timp liber Fun Eveniment inedit în România! O tabără de câini, de care se vor bucura atât stăpânii, cât și prietenii lor blănoși  

Eveniment inedit în România! O tabără de câini, de care se vor bucura atât stăpânii, cât și prietenii lor blănoși  

Eveniment inedit în România! O tabără de câini, de care se vor bucura atât stăpânii, cât și prietenii lor blănoși  
02 Aug 2018   •   16:16

În această vară, stăpânii de labradori și golden retrieveri sunt chemați la distractie și relaxare într-o tabără dedicată celui mai bun prieten al omului.  

Tabără, Retrivers Camp 2018, are loc în Țara Făgărașului, într-o locație spectaculoasă de care se vor bucura atât stăpânii, cât și animalele de companie. Se știe cât de greu este să pleci într-o vacanță și să îți lași micuțul acasă, așa că organizatorii evenimentului vor oferi activități de care oamenii se pot bucură împreună cu prietenii lor blănoși. Adică drumeții pe munte, bălăceală în râuri și lacuri, grătar în aer liber, karaoke, workshop-uri și multe alte activități distractive.  

Excursia include două nopți de cazare cu mic dejun, o cină tradițională de vineri seară atât pentru stăpâni cât și pentru câini, un grătar sâmbătă seara, activități la workshopurile din timpul zilei și un fotograf profesionist care va fi perment gata să facă niște poze numai bune de pus în ramă! 

În tabără se va află de asemenea pe toată durată weekendului un nutriționist și un medic veterinar, pregătiți pentru orice problemă care ar putea apărea.  

Perioadele disponibile sunt 10 august-12 august, 24 august-26 august și 31 august-2 septembrie.
  
Sursă: Facebook  
  
  

×
Subiecte în articol: tabara caini
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close