Antena 3 CNN Timp liber Fun Există o explicaţie! Cele mai amuzante scuze ale şoferilor indisciplinaţi din Bucureşti

Există o explicaţie! Cele mai amuzante scuze ale şoferilor indisciplinaţi din Bucureşti

Există o explicaţie! Cele mai amuzante scuze ale şoferilor indisciplinaţi din Bucureşti
Sursa foto: Foto: mirror.co.uk
12 Iul 2011   •   21:49

Imaginaţia şoferilor indiciplinaţi nu are margini. E concluzia agenţilor de circulaţie din Bucureşti, după ce au adunat cele mai amuzante scuze invocate în ultimul an. Infidelitatea, setea, intenţia neclară a pietonilor sau femeile frumoase sunt doar câţiva dintre vinovaţii găsiţi de ei ca să scape de sancţiuni.

Există o explicaţie! Pare să fie motto-ul şoferilor prinşi pe picior greşit în Bucureşti. De exemplu, un bărbat oprit într-un loc interzis nu mai putea, fizic, să-şi continue drumul.                            

"Pe vreme caniculară, pe fond de deshidratare, m-am aflat în situaţia necesară de a căuta o sursă de apă potabilă care să-mi satisfacă necesităţile fiziologice", spune un şofer.

Un alt şofer susţine îşi mărturiseşte un păcat comun printre bărbaţi. "Am trecut pe roşu fiindcă m-am uitat după o gagică."

Şi, reversul medaliei... "Alergam după amanta soţului."

Când vine vorba de lovit oameni pe trecere, întotdeauna de vină sunt.. pietonii. Aici exemplele curg:

"Intenţia pietonilor era neclară. Poziţia în care se aflau era incertă întrucât aceştia puteau doar să admire muzeul aflat în imediata apropiere sau puteau chiar să aştepte pe cineva."

"Intuitiv şi prin dinamica punerii în mişcare pentru a traversa, pietonul mi-a dat de înţeles că pot merge înainte fără a îl incomoda, practic mi-a transmis că pot continua deplasarea." 

 

×
Subiecte în articol: sofer explicatie amuzant
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close