Antena 3 CNN Timp liber Fun "Gigi Becali va încerca să intre în Champions League şi cu FC Rahova". Cele mai tari BANCURI apărute pe internet, despre Gigi Becali

"Gigi Becali va încerca să intre în Champions League şi cu FC Rahova". Cele mai tari BANCURI apărute pe internet, despre Gigi Becali

"Gigi Becali va încerca să intre în Champions League şi cu FC Rahova". Cele mai tari BANCURI apărute pe internet, despre Gigi Becali
de O.P.    |    22 Mai 2013   •   06:00

 Trimiterea lui Gigi Becali după gratii a generat o avalanşă de bancuri pe internet referitoare la şederea latifundiarului în închisoare.  Sentinţa de condamnare la trei ani cu executare a stârnit imaginaţia unor români cu simţul umorului, care au lansat pe reţelele de socializare glume dintre cele diverse. Cei mai inspiraţi i-au compus şi o baladă specială.

"Draga mea familie, dragelor mioare,
Rog scuzaţi-mi scrisul, că e cam răcoare
Şi-mi tremură mâna… sufletul din mine…
N-am nici masă, scaun… vă scriu stând pe vine".

SURSA: facebook.com

După condamnare, Becali a declarat: Balada "Mioriţa" e o minciună ordinară! Oile mele nu m-au avertizat că intru la închisoare!

Gigi Becali se plânge că a început să primească pe mail spam-uri cu "Mărire de pedeapsă!"

Fanii lui Gigi Becali nu au de ce să se îngrijoreze. Imediat ce va învăţa să scrie, va scrie o carte de rugăciuni după gratii şi va fi eliberat mai devreme.

Gigi Becali va încerca să intre în Champions League şi cu FC Rahova.

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că în onoarea patronului Becali, sistemul de joc al Stelei se va schimba de la 4-3-3 la singur între 4 pereţi.

În momentul reţinerii sale pe Otopeni, Gigi Becali voia să plece la Ierusalim pentru a returna Lumina de Paşte adusă cu avionul din Ţara Sfântă.


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close