Antena 3 CNN Timp liber Fun Google sărbătoreşte finalul lui 2011 cu un clip retrospectiv şi un nou logo

Google sărbătoreşte finalul lui 2011 cu un clip retrospectiv şi un nou logo

Google sărbătoreşte finalul lui 2011 cu un clip retrospectiv şi un nou logo
Sursa foto: Foto: google.com
31 Dec 2011   •   15:51

Pentru a celebra trecerea în noul an, Google şi-a modificat sâmbãtã logoul de pe pagina principalã, postând şi un videoclip ce include evenimentele care au marcat anul 2011 în lume, informează Mediafax.

Astfel, literele care formeazã cuvântul "Google" sunt împodobite cu elemente festive - baloane, coifuri colorate, artificii, joben, pene şi chiar nişte ochelari în forma cifrei 2012, an care va începe doar în câteva ore.
   
Totodatã, pe pagina principalã a motorului de cãutare se aflã un link ce face trimitere la un videoclip postat pe site-ul Youtube şi care prezintã o retrospectivã a evenimentelor marcante ale anului 2011: calamitãţi naturale, cifra la care a ajuns populaţia lumii - 7 miliarde de oameni -, revoluţii, personalitãţi care au dispãrut, oameni care au inspirat lumea. Printre cei care apar în acest clip se numără Joe Frazier, Steve Jobs, Liz Taylor; sunt menţionate protestele din Grecia, moartea lui Osama bin Laden, nunta prinţului William şi multe alte momente memorabile.
   
Clipul se încheie cu cuvintele "We made it" (Noi am fãcut aceste lucruri).
   
Google îşi modificã frecvent logoul pentru a omagia personalitãţi ale culturii universale sau pentru a marca momente speciale din istoria lumii. Pentru 1 decembrie, Google şi-a schimbat logoul pentru a sărbătorii alături de românii din întreaga lume.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close