Antena 3 CNN Timp liber Fun Hoţ înarmat, bătut măr de cei pe care încerca să-i jefuiască - VIDEO

Hoţ înarmat, bătut măr de cei pe care încerca să-i jefuiască - VIDEO

Hoţ înarmat, bătut măr de cei pe care încerca să-i jefuiască - VIDEO
19 Apr 2010   •   23:45

Un hoţ înarmat şi foarte periculos a ajuns victima celor pe care vroia să îi jefuiască. S-a întâmplat în Statele Unite. După ce s-a luptat din greu cu un client pe care nu a reuşit să-l sperie cu pistolul, individul a încasat câteva bâte pe spinare de la vânzătorul magazinului. A reuşit, totuşi, să fugă.

Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului, specializat în vânzarea de băuturi alcoolice. Individul, încă neidentificat, a intrat foarte hotărât în prăvălie şi chiar a tras un foc de armă în perete pentru a arăta că nu glumeşte.

La început, comerciantul n-a opus rezistenţă iar hoţul a luat banii găsiţi prin sertare. Dar, la ieşire, s-a pomenit în faţa unui bărbat care auzise împuşcătura şi venise să vadă ce se întâmplă. Deşi nu era chiar la prima tinereţe, omul n-a ezitat să înfrunte jefuitorul.

Lupta i-a dat răgaz patronului să pună mâna pe bâta de baseball ascunsă în magazin, cu care i-a aplicat hoţului câteva lovituri bine ţintite. Răufăcătorul cu capul spart a scăpat numai după ce şi-a descărcat din nou pistolul, fără să rănească însă pe cineva.

În focul luptei, el şi-a dezvăluit faţa, aşa că cel mai probabil poliţiştii vor reuşi să dea rapid de urma lui.



Observator

×
Subiecte în articol: hot batut jaf SUA magazin
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close