Antena 3 CNN Timp liber Fun Hoţi proşti. Unul se împiedică de casa de marcat, altul îşi pune masca în faţa camerelor video (VIDEO)

Hoţi proşti. Unul se împiedică de casa de marcat, altul îşi pune masca în faţa camerelor video (VIDEO)

Hoţi proşti. Unul se împiedică de casa de marcat, altul îşi pune masca în faţa camerelor video (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
18 Sep 2010   •   17:19

America e raiul hoţilor, oricât de neinspiraţi ar fi ei. O demonstrează imaginile de pe două camere de supraveghere care au surprins două jafuri mai neobişnuite. Unul pentru că hoţul şi-a pus masca după ce a fost filmat, iar celălalt pentru că a avut ceva probleme din cauza greutăţii.

Jaf în miezul zilei surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin de sandvişuri din Statele Unite. Poliţiştii nu au putut însă să nu observe stângăcia hoţului care a reuşit să treacă peste tejghea abia după câteva încercări. Şi asta din cauza kilogramelor în plus.

În drumul său spre unul dintre vânzătorii care aveau cheile de la seif, bărbatul s-a împiedicat de câteva ori de casa de marcat. Cu toate acestea, a reuşit să plece cu aproape 2.000 de dolari, o pradă destul de frumoasă pentru un magazin de sandvişuri, spun poliţiştii. Americanul a fost dat în urmărire generală şi riscă mai mulţi ani de închisoare.

În alt oraş, un hoţ mai puţin inspirat. După ce a verificat bine împrejurimile bărbatul a intrat într-un magazin. S-a asigurat că este singur şi apoi şi-a pus o mască. Şi nu orice mască. Una cu maleficul personaj din Războiul Stelelor, Darth Vader.

Numai că hoţul nu a realizat că în tot acest timp a fost filmat de camerele de supraveghere.  A scos un cuţit, a luat o sumă mică de bani şi a dispărut în noapte. La câteva ore, hoţul amator, un mai vechi client al oamenilor legii, a fost identificat şi arestat.



Antena 3

×
Subiecte în articol: SUA hoti politisti mască magazin jaf
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close