Antena 3 CNN Timp liber Fun I-au făcut cadou de Crăciun propria casă (VIDEO)

I-au făcut cadou de Crăciun propria casă (VIDEO)

I-au făcut cadou de Crăciun propria casă (VIDEO)
Sursa foto: cadou
24 Dec 2009   •   13:42

Pentru câţiva tineri glumeţi din Chicago, zilele din preajma Crăciunului sunt cel mai bun prilej pentru... farse. Ei au profitat de lipsa din oraş a unui prieten pentru a-i face cadou, simbolic, propria sa casă. Mai precis, i-au împachetat mobila şi celelalte lucruri exact ca pe nişte cadouri.

?O, Doamne!?. Aceasta a fost reacţia lui Louie Sanders când şi-a revăzut apartamentul, după câteva zile de absenţă. Surprizele au continuat în toate colţurile camerelor şi chiar în baie.

Louie este interpret de stand-up comedy, meserie în care spiritul de improvizaţie şi simţul umorului sunt esenţiale. Prietenii săi lucrează în acelaşi domeniu şi sunt la fel de glumeţi. Aşa că, atunci când unul dintre ei a fost rugat să aibă grijă de apartament pe timpul absenţei lui Louie, s-a gândit imediat la o farsă. Împreună cu alţi 15 prieteni, a împachetat în hârtie de ambalaj de lux absolut tot ce se afla în casa lui Louie.


Rezultatele operaţiunii au fost filmate, iar prietena lui Louie a avut misiunea să înregistreze şi reacţia acestuia.

Ca orice om a cărui meserie este gluma, "victima" a primit toată povestea fără niciun fel de supărare. Ba chiar a promis că, în afara obiectelor de primă necesitate, va lăsa totul împachetat până la Crăciun, chiar dacă asta îi pune unele probleme.



Antena3

×
Subiecte în articol: casa cadou SUA
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close