x close

I-au făcut cadou de Crăciun propria casă (VIDEO)

24 Dec 2009   •   13:42
I-au făcut cadou de Crăciun propria casă (VIDEO) cadou

Pentru câţiva tineri glumeţi din Chicago, zilele din preajma Crăciunului sunt cel mai bun prilej pentru... farse. Ei au profitat de lipsa din oraş a unui prieten pentru a-i face cadou, simbolic, propria sa casă. Mai precis, i-au împachetat mobila şi celelalte lucruri exact ca pe nişte cadouri.

?O, Doamne!?. Aceasta a fost reacţia lui Louie Sanders când şi-a revăzut apartamentul, după câteva zile de absenţă. Surprizele au continuat în toate colţurile camerelor şi chiar în baie.

Louie este interpret de stand-up comedy, meserie în care spiritul de improvizaţie şi simţul umorului sunt esenţiale. Prietenii săi lucrează în acelaşi domeniu şi sunt la fel de glumeţi. Aşa că, atunci când unul dintre ei a fost rugat să aibă grijă de apartament pe timpul absenţei lui Louie, s-a gândit imediat la o farsă. Împreună cu alţi 15 prieteni, a împachetat în hârtie de ambalaj de lux absolut tot ce se afla în casa lui Louie.


Rezultatele operaţiunii au fost filmate, iar prietena lui Louie a avut misiunea să înregistreze şi reacţia acestuia.

Ca orice om a cărui meserie este gluma, "victima" a primit toată povestea fără niciun fel de supărare. Ba chiar a promis că, în afara obiectelor de primă necesitate, va lăsa totul împachetat până la Crăciun, chiar dacă asta îi pune unele probleme.Antena3

Parteneri
Parteneri
sati