Antena 3 CNN Timp liber Fun Imagini inedite! O balenă eliberată din plasele pescarilor face zeci de salturi de mulţumire

Imagini inedite! O balenă eliberată din plasele pescarilor face zeci de salturi de mulţumire

Imagini inedite! O balenă eliberată din plasele pescarilor face zeci de salturi de mulţumire
Sursa foto: Foto: connect.in.com
18 Iul 2011   •   23:32

Moment uluitor şi imagini inedite în largul coastelor californiene. O balenă, scoasă din plasele pescarilor de trei americani, a făcut, de bucurie, zeci de salturi spectaculoase şi le-a mulţumit salvatorilor fluturîndu-şi coada.

Pentru cei trei americani era, iniţial, doar o banală plimbare cu barca. A devenit însă aventura vieţii lor când au găsit uriaşa balenă zbătându-se, captivă în plasa de pescuit.

Oamenii n-aveau asupra lor decât un cuţit de bucătărie, cu care au încercat să elibereze mamiferul marin din strânsoarea care i-ar fi adus moartea. 


După ce oamenii au tăiat o parte din fire, balena a pornit înot, trăgând barca după ea. S-a oprit, într-un târziu, când a obosit. După o oră de chin, americanii au reuşit să-i redea libertatea.

Apoi a urmat surpriza. Minute în şir, balena a însoţit barca şi a făcut peste 40 de salturi, în semn de mulţumire pentru salvatorii ei. Înregistrarea postată pe internet de cei trei eroi a fost vizionată de peste un milion de utilizatori.

×
Subiecte în articol: balena pescari
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close