Antena 3 CNN Timp liber Fun Incredibila poveste a pisicii Willow: S-a pierdut în Colorado şi şi-a găsit familia în New York, după cinci ani

Incredibila poveste a pisicii Willow: S-a pierdut în Colorado şi şi-a găsit familia în New York, după cinci ani

Incredibila poveste a pisicii Willow: S-a pierdut în Colorado şi şi-a găsit familia în New York, după cinci ani
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
24 Sep 2011   •   14:29

O pisică pierdută în Colorado în urmă cu cinci ani şi-a găsit familia la New York, la peste 2.500 de kilometri distanţă. Felina, denumită Willow, a devenit instantaneu preferata presei din New York şi a avut onoarea de a merge pe mai multe platouri de televiziune, relatează AFP.

Proprietarii pisicii, care locuiesc în Colorado, au povestit cum a decurs reîntâlnirea cu Willow. "Este puţin ireal. Este chiar ea", a spus mama familiei, Jamie Squire, în timp ce soţul ei a spus că pisica i-a recunoscut.



Primarul New Yorkului, Michael Bloomberg, are propria interpretare referitoare la această întâmplare. Spune că aceasta este dovada faptului că toată lumea vrea să vină să trăiască în New York.

În timp ce lumea poate numai să facă speculaţii referitoare la modalitatea în care pisica a parcurs această distanţă, site-ul Gothamist pare să fi reuşit să dezlege misterul.



Un new-yorkez plecat să skieze în Colorado a adoptat-o, crezând că este o pisică pierdută. Acesta a adus felina la New York, însă nu a putut să se ocupe de ea şi a abandonat-o în centru.

 


×
Subiecte în articol: pisica Colorado New York
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close