Antena 3 CNN Timp liber Fun Inedit! Automat care oferă băuturi răcoritoare contra îmbrăţişărilor

Inedit! Automat care oferă băuturi răcoritoare contra îmbrăţişărilor

Inedit! Automat care oferă băuturi răcoritoare contra îmbrăţişărilor
Sursa foto: Foto: Youtube
de S.T.    |    13 Apr 2012   •   17:31

Coca-Cola a instalat, în incinta Universităţii din Singapore, un automat care oferă băuturi răcoritoare contra îmbrăţişărilor, nu a banilor, relatează Daily Mail.

Inedita mişcare face parte din campania de marketing „Open happiness” (Deschide fericirea), lansată de Coca-Cola pentru a atrage cât mai mulţi tineri.

Automatul cu băuturi răcăritoare, care a apărut peste noapte în campusul universităţii, are scris pe el mesajul „Hug me” (Îmbrăţişează-mă).

Potrivit Daily Mail, reprezentanţii Coca-Cola au ales să instaleze automatul în Singapore, fiindcă aici sunt descurajate manifestările publice de afecţiune.
 



„Fericirea este contagioasă. Automatul cu îmbrăţişări este o idee simplă, menită să răspândească fericirea. Reacţia tinerilor a fost uluitoare. La un moment dat, cinci fete îmbrăţişau automatul în acelaşi timp”, a declarat Leonard O’Gready, directorul Coca-Cola Asia.

Automatul care ofera Coca-Cola contra unei îmbrăţişări nu este primul automat din campania „Deschide fericirea”. În urmă cu doi ani, compania a montat într-un campus din SUA un automat care a împărţit sticle de suc, flori, baloane, pizza şi sandviciuri uriaşe.

 

 

×
Subiecte în articol: Coca Cola singapore
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close