Antena 3 Timp liber Fun Iubirea în fotografii: Un tânăr a fost surprins în timp ce îşi cerea iubita în căsătorie pe malul mării

Iubirea în fotografii: Un tânăr a fost surprins în timp ce îşi cerea iubita în căsătorie pe malul mării

03 Sep 2011   •   22:49
Iubirea în fotografii: Un tânăr a fost surprins în timp ce îşi cerea iubita în căsătorie pe malul mării
Sursa foto: Foto: fotonion.ro/ Antena 1

O serie de fotografii în care un tânăr îşi cere iubita în căsătorie, la malul mării, face senzaţie pe Internet, de câteva zile. Curg laudele pentru fotograf, iar protagoniştii au devenit peste noapte unul dintre cele mai celebre cupluri din România.

Ea, 22 de ani. Actriţă în Brăila. El, 27 de ani, stomatolog în Suceava. Şi solist rock în timpul liber. S-au cunoscut la Iaşi, în timpul facultăţii. Din 2009 sunt împreună. Iar el şi-a zis că e momentul să o ceară în căsătorie. Marea i s-a părut cel mai romantic loc.

Pe dig erau singuri. Doar el şi ea. Cel puţin, aşa credeau. El a îngenungheat şi a scos inelul.

Ea, pare fără reacţie. Vreo 5 minute, adaugă el. Timp suficient pentru ca fotograful să suprindă momentele esenţiale. L-au zărit şi tinerii îndrăgostiţi. Până să-l strige, omul a plecat.

Au dat peste poze pe un blog. Întâmplător. Şi au ajuns şi la fotograf. S-au împrietenit şi l-au invitatat să facă poze şi la nuntă. Simt că le poartă noroc.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close