Antena 3 CNN Timp liber Fun Je t'aime, I love you, Ti amo, Te quiero: Declaraţii de amor şi cadouri originale de Ziua Îndrăgostiţilor

Je t'aime, I love you, Ti amo, Te quiero: Declaraţii de amor şi cadouri originale de Ziua Îndrăgostiţilor

Je t'aime, I love you, Ti amo, Te quiero: Declaraţii de amor şi cadouri originale de Ziua Îndrăgostiţilor
14 Feb 2011   •   22:29
Je t'aime, I love you, Ti amo, Te quiero. Îndrăgostiţii din întreaga lumea şi-au făcut astăzi declaraţii de amor şi au făcut schimb de cadouri mai mult sau mai puţin originale. În funcţie de buget dar şi de inspiraţie.

Chiar dacă nu aduce primăvara, cu o floare nu vei da greş niciodată. O spun francezii care au mizat, de ziua îndrăgostiţilor, pe reţeta clasică: trandafiri roşii, bomboane de ciocolată şi o plimbare romantică pe malul Senei.

Cei mai romantici au putut chiar să prindă un lacăt inscripţionat cu numele lor de podul ce traversează Sena. Astfel, spun ei, dragostea lor nu se va rupe niciodată.
 


Celor cu buget mai restrâns, comercianţii britanici le-au sugerat un parfum: “Pantofii şi genţile sunt greu de cumpărat. Întotdeauna eşti în siguranţă dacă alegi un parfum”.

Cadourile "sigure" sau cele clasice, nu sunt însă pe placul tuturor. Romantici incurabili, doi tineri britanici au ales ca anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor, să-şi unească destinele la... adâncime, având drept martori peşti multicolori şi broaşte ţestoase.

Un "Da" hotărât s-a auzit şi în Filipine unde peste 200 de domnişoare şi-au unit destinele cu aleşii lor, în cadrul unei ceremonii în masă.

Şi cu siguranţă ar spune "Da" oricine ar primi în dar, de Sfântul Valentin acest diamant. Cora Sun Drop, este cel mai mare diamant galben din lume, are peste 100 de karate iar preţul are opt cifre şi semnul dolarului american la final.

×
Subiecte în articol: Ziua Indragostitilor cadouri
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close