Antena 3 CNN Timp liber Fun La asta nu te-ai fi aşteptat! O mireasă şi-a făcut rochia din tricourile celor de la Manchester City

La asta nu te-ai fi aşteptat! O mireasă şi-a făcut rochia din tricourile celor de la Manchester City

La asta nu te-ai fi aşteptat! O mireasă şi-a făcut rochia din tricourile celor de la Manchester City
Sursa foto: Foto: tiskin.com
29 Dec 2011   •   15:06

O fană înfocată a echipei Manchester City a ales să îmbrace, în ziua nunţii ei, o rochie pe măsura pasiunii ei pentru fotbal, informează Daily Mail.

Karen Bell, o tânără de 38 de ani, a petrecut trei săptămâni într-un atelier de croitorie pentru a-şi face o rochie de mireasă din tricourile-replică ale "cetăţenilor" de la Manchester City.

Karen a declarat că, fără să vrea, soţul ei i-a dat ideea unei asemenea rochii.

"Mi-a spus că data nunţii coincide cu un meci al echipei favorite, Manchester City, drept urmare va purta un tricou al "cetăţenilor". Asta m-a pus pe gânduri şi m-am decis să îmi fac rochia. A fost o dovadă a iubirii şi am stat la maşina de cusut şase nopţi pe săptămână", a declarat Karen Bell.
   
După nuntă, cei doi au urmărit pe viu partida câştigată de Manchester City în compania celor de la Stoke City, cu scorul de 3-0.

Rochia tinerei nu a trecut neobservată.
   
"Toată lumea ne oprea să facă poze cu noi. După meci am fost la o recepţie la un hotel, iar la un moment dat cineva m-a întrebat dacă rochia mea a fost creată de Vivienne Westwood", a completat Bell.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close