Antena 3 CNN Timp liber Fun Lecţie "puturoasă", dar de neuitat: Un bărbat îl mânjeşte cu rahat de câine pe stăpânul nepăsător

Lecţie "puturoasă", dar de neuitat: Un bărbat îl mânjeşte cu rahat de câine pe stăpânul nepăsător

Lecţie "puturoasă", dar de neuitat: Un bărbat îl mânjeşte cu rahat de câine pe stăpânul nepăsător
Sursa foto: Foto: zackstovall.com
04 Oct 2011   •   10:49

Parcurile sunt spaţii deschise, vaste sau nu, pentru relaxare şi mişcare, de care se bucură deopotrivă oamenii şi câinii. Unii preferă chiar să facă un mic picnic romantic pe iarba verde. Alţii pur şi simplu se întind pentru pe gazon pentru a privi cerul sau pentru a se odihni după o plimbare solicitantă.

Ce se întâmplă când ai un asemenea chef, dar care îţi este stricat în cel urât mod posibil imediat după ce te-ai aşezat pe iarbă?

Un bărbat, probabil victimă nevinovată a unui răhăţel de câine în repetate rânduri, a decis să taxeze într-un mod extrem lipsa de comportament civic şi de bună creştere a primului stăpân "contravenient“ care i-a ieşit în cale.

Bărbatul răzbunător, înarmat cu o mănuşă din plastic pe mâna dreapta, a aşteptat ca patrupedul să îşi facă nevoile chiar pe gazonul de lângă aleea din parc, apoi a luat "produsul" în mână, i-a adresat câteva cuvinte dure stăpânului şi i-a aplicat corecţia. Fix pe haină.

Vezi mai jos cum  s-a sfârşit totul.

 

×
Subiecte în articol: caine proprietar stapan parc punga animal
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close