x close

Legea care îţi va schimba nunta. Vezi ce vor fi nevoite să facă acum miresele

de P.O.    |    10 Ian 2012   •   12:20
Legea care îţi va schimba nunta. Vezi ce vor fi nevoite să facă acum miresele 464

Dacă doriţi să vă faceţi nunta într-un loc exotic, iar Brazilia este alegerea dumneavoastră, ei bine aflaţi că în prezent face mare vâlvă printre oameni propunerea unui consilier, care doreşte ca prin LEGE miresele să fie obligate să poarte chiloţi.

Ozias Zizi consideră că numărul crescut al mireselor care vin în faţa altarului fără lenjerie intimă este alarmant, şi doreşte ca aceastea să fie obligate şi sancţionate de lege pentru a nu se mai întâmpla un asemenea sacrilegiu.

Totul porneşte de la un obicei pus în practică de miresele din Brazilia care consideră că dacă nu porţi chiloţi pe sub rochia de mireasă, căsătoria va dura mult mai mult.

"Viitoarele mirese consideră că dacă merg în faţa altarului fără lenjerie intimă vor avea o viaţă de cuplu mai fericită. Dar aceste timpuri vor lua sfârşit. Trebuie să arate respect faţă de biserică, pentru că ele vin în faţa lui Dumnezeu. Astfel, că nu vor mai intra FĂRĂ chiloţi sau pantaloni scurţi să se căsătorească", a declarat acesta, citat de Daily Mail.

Întrebarea care se pune este: "Cine le va verifica?"
Citeşte mai multe despre:

obiceiuri traditii superstitii legi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati