Antena 3 CNN Timp liber Fun Legea care îţi va schimba nunta. Vezi ce vor fi nevoite să facă acum miresele

Legea care îţi va schimba nunta. Vezi ce vor fi nevoite să facă acum miresele

Legea care îţi va schimba nunta. Vezi ce vor fi nevoite să facă acum miresele
de P.O.    |    10 Ian 2012   •   12:20

Dacă doriţi să vă faceţi nunta într-un loc exotic, iar Brazilia este alegerea dumneavoastră, ei bine aflaţi că în prezent face mare vâlvă printre oameni propunerea unui consilier, care doreşte ca prin LEGE miresele să fie obligate să poarte chiloţi.

Ozias Zizi consideră că numărul crescut al mireselor care vin în faţa altarului fără lenjerie intimă este alarmant, şi doreşte ca aceastea să fie obligate şi sancţionate de lege pentru a nu se mai întâmpla un asemenea sacrilegiu.

Totul porneşte de la un obicei pus în practică de miresele din Brazilia care consideră că dacă nu porţi chiloţi pe sub rochia de mireasă, căsătoria va dura mult mai mult.

"Viitoarele mirese consideră că dacă merg în faţa altarului fără lenjerie intimă vor avea o viaţă de cuplu mai fericită. Dar aceste timpuri vor lua sfârşit. Trebuie să arate respect faţă de biserică, pentru că ele vin în faţa lui Dumnezeu. Astfel, că nu vor mai intra FĂRĂ chiloţi sau pantaloni scurţi să se căsătorească", a declarat acesta, citat de Daily Mail.

Întrebarea care se pune este: "Cine le va verifica?"








×
Subiecte în articol: obiceiuri traditii superstitii legi
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close