Antena 3 CNN Timp liber Fun Logodnicul Ioanei Băsescu, surprins într-o ipostază JENANTĂ

Logodnicul Ioanei Băsescu, surprins într-o ipostază JENANTĂ

Logodnicul Ioanei Băsescu, surprins într-o ipostază JENANTĂ
Sursa foto: Foto: spynews.ro
04 Ian 2014   •   12:06
Stiti cum se spune, ca intr-o casnicie ambii soti trag la aceeasi caruta! Una de 100.000 de euro, in cazul Ioanei Basescu si a logodnicului ei, avocatul Radu Petru Pricop. 
 
Paparazzi Spy News au surprins momente jenante in care viitorul ginere al presedintelui Basescu impinge bolidul intr-o parcare de pe o stradă lăturalnică din centrul Capitalei. 
 
Masina de lux nu vroia sa mai porneasca iar la volanul acesteia se afla fiica cea mare a presedintelui. 
 
Avocatul, destul de stânjenit de situatie, este chiar abordat de chelnerul restaurantului in care cei doi urmau sa ia pranzul. Acesta ii indica avocatului un alt loc de parcare decat cel ales initial. La ieşire, Ioana si Radu s-au apropiat cu teamă de maşina buclucaşă. Avocatul i-a dat o cheie şi, când a auzit sunetul motorului, a răsuflat uşurat. 
 
Să ne amintim cine este logodnicul Ioanei Basescu: Radu Petru Pricop are 35 de ani şi printre clienţii casei de avocatură pe care o are s-a numărat şi Elena Băsescu. 
 
El ar urma sa primeasca eşalonat, împreună cu alte patru persoane, 10 milioane de euro de la Ministerul Finanţelor, despăgubiri de la stat, intr-un dosar controversat. 
 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close