Antena 3 CNN Timp liber Fun "M-a înnebunit când a postat pe Instagram prima poză. Nu văzusem ceva mai sexy. Dar am crezut că LEŞIN cănd i-am văzut faţa"

"M-a înnebunit când a postat pe Instagram prima poză. Nu văzusem ceva mai sexy. Dar am crezut că LEŞIN cănd i-am văzut faţa"

"M-a înnebunit când a postat pe Instagram prima poză. Nu văzusem ceva mai sexy. Dar am crezut că LEŞIN cănd i-am văzut faţa"
de P.I.    |    06 Sep 2013   •   06:39

Imaginaţia bărbaţilor este o armă foarte puternică. Se lasă aprinsă de orice scânteie cu sex appeal, dar se stinge la fel de repede când dă peste un detaliu care nu corespunde tabloului făurit în minte.

Asta au păţit sute de bărbaţi care au văzut poza acestei domnişoare de pe Instagram. Poziţia corpului, decolteul mai mult decât generos au fost elemente care i-au făcut pe domni să îşi piardă minţile.

Dar s-a întâmplat ceva: "I-am cerut să o văd toată, pentru că voiam să îmi fac o idee despre cum arată. M-a şocat când i-am văzut faţa. Am crezut că o să leşin. Arăta ca o paiaţă", a declarat unul din dezamăgiţi.

Iată motivul:

×
Subiecte în articol: silicoane

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close