Antena 3 Timp liber Fun "Mâzgăleala Domnului: Viaţa şi faptele penisului", printre cele mai ciudate titluri de carte

"Mâzgăleala Domnului: Viaţa şi faptele penisului", printre cele mai ciudate titluri de carte

de S.T.    |    22 Feb 2013   •   17:58
"Mâzgăleala Domnului: Viaţa şi faptele penisului", printre cele mai ciudate titluri de carte
Sursa foto: Foto: blogs.telegraph.co.uk

"Mâzgăleala Domnului: Viaţa şi faptele penisului", "Cum să-ţi protejezi de goblini coteţul de găini" şi "Cum au schimbat lumea învelitorile pentru ceainice" se numără printre nominalizările la premiul Diagram pentru cel mai ciudat titlu de carte, aflat la cea de-a 35-a ediţie, informează bbc.co.uk.
   
Volumelor nominalizate "Goblinproofing One's Chicken Coop", Reginald Bakeley, şi "How Tea Cosies Changed the World", de Loani Prior, li se adaugă "Was Hitler Ill?" ("Era Hitler bolnav?"), de Hans-Joachim Neumann şi Henrik Eberle, "How to Sharpen Pencils" ("Cum să ascuţi creioane"), de David Rees, "Lofts of North America: Pigeon Lofts" ("Mansarde din America de Nord: Mansarde pentru porumbei"), de Jerry Gagne, şi "In God's Doodle: The Life and Times of the Penis" ("Mâzgăleala Domnului: Viaţa şi faptele penisului"), de Tom Hickman.
 
Anul trecut, volumul "Cooking with Poo" a câştigat premiul Diagram pentru cel mai ciudat titlu de carte, distincţie decernată anual de revista britanică The Bookseller. Cartea "Cooking with Poo" ("Să gătim cu Poo") este scrisă de bucătarul-şef din Bangkok Saiyuud Diwong. Femeia este poreclită "Poo", cuvânt care în limba thailandeză înseamnă "crab", dar care în engleză este varianta pe care o folosesc de obicei copiii pentru "fecale".
   
Printre volumele nominalizate în anii anteriori s-au numărat "Estonian Sock Patterns All Around the World" ("Tipare de şosete estoniene în toată lumea"), "The Mushroom in Christian Art" ("Ciupercile în arta creştină") şi "Managing a Dental Practice the Genghis Khan Way" ("Cum să faci afaceri ca dentist în stilul lui Ginghis Han").
   
Anul acesta, câştigătorul premiului pentru cel mai ciudat titlu de carte va fi anunţat pe 22 martie.
   
Volumul câştigător este desemnat prin votul publicului, pe site-ul publicaţiei The Bookseller.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close