Antena 3 CNN Timp liber Fun Militarii israelieni care au dansat în timp ce patrulau în Cisiordania riscă dure sancţiuni disciplinare (VIDEO)

Militarii israelieni care au dansat în timp ce patrulau în Cisiordania riscă dure sancţiuni disciplinare (VIDEO)

Militarii israelieni care au dansat în timp ce patrulau în Cisiordania riscă dure sancţiuni disciplinare (VIDEO)
07 Iul 2010   •   13:41

Cei şase militari israelieni care au fost filmaţi dansând în timp ce se aflau în misiune pe o stradă din oraşul palestinian Hebron (Cisiordania) riscă dure sancţiuni disciplinare.

Înregistrarea video, care a devenit foarte populară pe YouTube, surprinde momentul în care cei şase militari ai unităţii de elită "Brigada Nahal", îmbrăcaţi în uniforme, înarmaţi şi purtând veste antiglonţ, patrulau pe o stradă din Hebron, pe fundal auzindu-se iniţial un apel musulman de chemare la rugăciune. Apoi muzica se schimbă cu melodia "Tick Tock", a artistei americane Kesha, iar militarii israelieni încep să danseze în stil "Macarena".

Videoclipul a fost postat pe YouTube şi pe site-uri de socializare, devenind foarte popular. Clipul a fost retras însă imediat retras după ce presa a dezvăluit incidentul, dar pe Internet circulă o altă versiune a înregistrării- este uşor să râzi când  esţi opresor.

"În această seată voi lupta, Până ce văd lumina zilei, Tic tac, dar petrecerea nu se opreşte," se aude cântând vedeta americană.

La fel brusc cum au început, soldaţii se opresc şi îşi reiau patrula obişnuită prin Hebron, oraş în care trăiesc 600 de colonişti evrei printre 160.000 de palestinieni.

Un comunicat al armatei informează că "aceasta a fost o glumă şi soldaţii implicaţi sunt anchetaţi de comandanţii batalionului".

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close