Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea a prezentat "colegul de gândire şi de exprimare" al Cameliei Bogdan

Mircea Badea a prezentat "colegul de gândire şi de exprimare" al Cameliei Bogdan

Mircea Badea a prezentat  "colegul de gândire şi de exprimare" al Cameliei Bogdan
12 Mar 2015   •   00:39

Mircea Badea a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "În gura presei", despre judecătoarea din dosarul "Telepatia", Camelia Bogdan, care a participat la o conferinţă organizată de "fief-ul" Monicăi Macovei, numită "Freedoom House".

"Pe lângă conţinutul frazelor doamnei Bogdan, care după părerea mea, nu au nicio legătură cu ideea de justiţie, întrucât toate pleacă de la prezumţia de vinovăţie, remarcam şi forma frazelor, pentru că şi forma este importantă", a declarat Mircea Badea.

"Doamna Camelia Bogdan, nu cred că ştie exact ce vrea să spună. Vă citesc o bijuterie de exprimare a judecătoarei de la Curtea de Apel, absolut fabuloasă".

"Acest gen confuz, optuz, obuz, oituz de exprimare l-am mai auzit undeva. Senil fiind, păduri cutreieram şi îmi aduceam aminte greu, dar până la urmă am marcat treaba".

Mircea Badea a prezentat astfel, "colegul de gândire şi de exprimare al Cameliei Bogdan". Cine este acest personaj? Un bărbat care a făcut istorie pe internet la numărul de vizualizări, explicând într-un mod alambicat şi înţeles doar de el, cum furtuna i-a tulburat somnul.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close