Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, apel către Kovesi: Vă rog, dacă puteţi să mă băgaţi la puşcărie două luni în celulă cu Băsescu!

Mircea Badea, apel către Kovesi: Vă rog, dacă puteţi să mă băgaţi la puşcărie două luni în celulă cu Băsescu!

 Mircea Badea, apel către Kovesi: Vă rog, dacă puteţi să mă băgaţi la puşcărie două luni în celulă cu Băsescu!
17 Mar 2015   •   00:32

Mircea Badea a vorbit în cadrul pasei dintre emisiunile "Sinteza Zilei" şi "În gura presei" despre arestarea şefului A.N.I, Horia Georgescu.

În platoul emisiunii se află şi fratele acestuia, Sorin Georgescu. Acesta avorbit despre despre cum a fost ajutat fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate să pătrundă în sistem, fără pregătire de specialitate şi cu o tinereţe zbuciumată.

"Acum ce să zic! La puşcărie! Eu nu cred că iese mâine. Acum ştiu că se fac presiuni, dar am înţeles şi contextul", a declarat Mircea Badea.

Mircea Badea a explicat şi de ce Horia Georgescu nu a fost expus în faţa presei cu mâinile legate cu cătuşe. Acesta, spre deosebire de alţi arestaţi a ieşit din arestul Poliţiei Capitalei ţinând mâinile la spate. " Nu l-au lăsat cu mâinile în faţă ca să nu rişte. Se gândeau că poate îi place".

De asmenea Mircea Badea i-a relatat Danei Grecu de ce crede el că a fost reţinut Horia Georgescu: "Eu am înţeles perfect! Băsescu a fost preşedinte timp de 10 ani, a fost mai mult decât preşedinte, a fost un magraon. A avut gaşca lui. Din gaşca lui, denumită subversiv statul de drept, făceau parte mai multe persoane. Horică era una dintre aceste persoane, de asemenea şi Kovesi, Bica, Udrea şi Coldea. (...) După ce nu  a mai fost Băsescu preşedinte, a venit alt preşedinte".

Mircea Badea a făcut un apel către Laura Codruţa Kovesi: "Vă rog, dacă puteţi să mă băgaţi şi pe mine la puşcărie două luni în celulă cu Băsescu!". Acesta şi-a exprimat "dorinţa" clară de a nu împărţi totuşi celula cu Robert Turceascu: "Ăla o să zică că  este WC-ul lui, îl cheamă ca pe el", a glumit acesta. Un alt personaj politic cu care i-ar "plăcea" să împartă spaţiul din penitenciar ar fi Horia Georgescu, cu acesta din urmă însă, doar o lună.




×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close