Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Chiar aşa a zis Ponta, că Brâncoveanu a murit în închisoare? I-o fi căzut capul de plictiseală

Mircea Badea: Chiar aşa a zis Ponta, că Brâncoveanu a murit în închisoare? I-o fi căzut capul de plictiseală

Mircea Badea: Chiar aşa a zis Ponta, că Brâncoveanu a murit în închisoare? I-o fi căzut capul de plictiseală
de M.T.    |    31 Oct 2013   •   23:48

În cadrul ediţiei de joi a emisiunii "În gura presei", Mircea Badea l-a ironizat pe premierul Victor Ponta, care ar fi spus că fostul domnitor al Ţării Româneşti Constantin Brâncoveanu şi fiii săi ar fi murit în închisoare.

„Ce-au făcut, mă? Au pierit în închisoare? Eu nu sunt nici pe departe un extraordinar cunoscător al istoriei. Dar chiar aşa o fi zis? Că omul, omul Brâncoveanu, a fost decapitat, după ce au fost decapitaţi cei patru fii ai săi şi el s-a uitat la treaba asta”, a spus Mircea Badea.

„Dar chiar aşa o fi zis Ponta? Că eu întotdeauna privesc cu precauţie...”, a continuat realizatorul emisiunii "În gura presei".

„Dacă într-adevăr a zis aşa, că Brâncoveanu şi fiii săi au pierit n închisoare la Istanbul, se poate înţelege că au pierit ori împilaţi de torţionarii turci, ori poate or fi murit de bătrâneţe, de plictiseală. De plictisiţi ce erau în închisoare, le-a căzut capul”, a încheiat Mircea Badea.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close