Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, despre rezultatele PMP-ului: La 2,8 la sută nu ai ce face nici cu dreapta, nici cu stânga

Mircea Badea, despre rezultatele PMP-ului: La 2,8 la sută nu ai ce face nici cu dreapta, nici cu stânga

Mircea Badea, despre rezultatele PMP-ului: La 2,8 la sută nu ai ce face nici cu dreapta, nici cu stânga
27 Mai 2014   •   23:44

Alianţa politică Crin Antonescu - Vasile Blaga - Mihai Răzvan Ungureanu a stârnit multe hohote de râs în platoul emisiunii "Sinteza Zilei".

Mircea Badea a comentat în stilul caracteristic atât rezultatele la alegrile parlementare ale celor trei partide conduse de cei menţionaţi mai sus, cât şi reacţiile acestora după numărătoarea voturilor.

"Treaba asta acum să unificăm dreapta, această sete doctrinară, această adăpare de la izvorul doctrinar, este de un ridicol absolut. România a fost condusă în ultimii ani de Traian Băsescu, el a preluat sistemul ticăloşit de la Adrian Năstase şi la dus pe noi culmi de performanţă a ticăloşiei. Vor să îl ascundă pe Băsescu după dreapta ", a comentat Mircea Badea.

"La 2,8 la sută nu ai ce face nici cu dreapta nici cu stânga ", a glumit realizatorul emisiunii "În gura presei" făcând referire la rezultatele partidului PMP de la alegerile europarlamentare.

"Blaga arăta ca un atac de cord ambulant. Eu m-am speriat când am văzut imaginile alea, am zis bine că sunt înregistrate că altfel aş fi stat în suspans. Sper cpă a fost domnul Arafat în culise. Era Blaga la miting, nu ai de unde să ştii, trebuie să fie cineva cu SMURD-ul", a continuat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: PMP Mihai Răzvan Ungureanu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close