Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, dialog savuros cu Dan Diaconescu. "Sunt singurul care nu l-aş pune pe Traian Băsescu premier"

Mircea Badea, dialog savuros cu Dan Diaconescu. "Sunt singurul care nu l-aş pune pe Traian Băsescu premier"

Mircea Badea, dialog savuros cu Dan Diaconescu. "Sunt singurul care nu l-aş pune pe Traian Băsescu premier"
08 Oct 2014   •   11:02

Mircea Badea a purtat un dialog savuros cu Dan Diaconescu, candidatul PPDD la prezidenţiale, în pasa ediţiei de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei" cu "În gura presei", la Antena 3.

Întrebat dacă a existat o perioadă în care l-a apreciat public pe Băsescu, Dan Diaconescu a răspuns că e adevărat că l-a invitat destul de des pe preşedinte în emisiunile sale, adăugând însă că este singurul candidat la prezidenţiale care ar vrea să-l bage la puşcărie pe Traian Băsescu.

“Haideţi să vă spun. Este adevărat că îl invitam pe Traian Băsescu în emisiuni şi el venea destul de des, dar nu zilnic. Venea cam o dată pe lună, dar cred că întrebarea dumneavoastră pleacă de la finala prezidenţială atunci când Traian Băsescu a venit la emisiune, iar Mircea Geoană nu a vrut să vină. (...) Mircea Geoană a zis că el nu stă pe scaun cu oameni ca Ogică. A spus că se duce la emisiunile de la BBC. (...) Eu voiam o emisiune în care ei să se certe. Repet: eu l-am invitat pe Traian Băsescu la fel cum îi invitam şi pe reprezentanţii PSD-ului", a fost replica lui Dan Diaconescu.

"Eu, având o emisiune de televiziune, voiam să vină la mine preşedintele şi alţi oameni politici importanţi. Băsescu a ştiut să folosească televiziunea. Eu sunt singurul care a spus că vrea o alianţă anti-Băsescu şi care ar vrea să-l bage la puşcărie pe Traian Băsescu. Sunt singurul care nu l-aş pune pe Traian Băsescu premier", a declarat Dan Diaconescu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea Dan Diaconescu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close