Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Domnu' Mika, nu mă faceți de râs. Haideți să facem o parcare laterală

Mircea Badea: Domnu' Mika, nu mă faceți de râs. Haideți să facem o parcare laterală

Mircea Badea: Domnu' Mika, nu mă faceți de râs. Haideți să facem o parcare laterală
de M.T.    |    05 Iun 2013   •   00:04
Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool şi dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent în București pe data de 5 iunie, pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului”.

În cadrul unui eveniment public care va începe la ora 17.30 şi va avea loc la Băneasa Shopping City, în parcarea exterioară, Mika Hakkinen va parcurge un circuit închis la volanul maşinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide din lume.

Printre cei care vor sta alături de pilotul finlandez în timpul demonstraţiei sale se va afla şi Mircea Badea. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a dezvăluit la Sinteza Zilei că s-a pregătit corespunzător pentru această experienţă. ”Mi-e frică rău că mâine trebuie să mă dau într-o mașină cu Mika Hakkinen. (...) Mi-am luat și medicamente de femei isterice... de ”mi-e rău în mașină”. D-alea să nu vomiți”, a spus Mircea Badea.

”De el nu mi-e frică (n.r. de Mika Hakkinen), ci de faptul că ne dăm cu o mașină de 575 de cai putere și 400 de kilograme, și raportul putere/greutate este de două ori mai mare decât la Bugatti Veyron”, a mai spus Mircea Badea. 

Mircea Badea a mai spus că are și o rugăminte specială pentru Mika Hakkinen. ”Domnu' Mika, nu mă faceți domne de râs pe aici, să fac piș pe mine, sau să borăsc pe aici. Lumea crede că sunt un dur. Vă rog eu frumos, haideți să mergem cu 30 la oră și să facem parcare laterală”, a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sinteza Zilei
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close