Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea face lumină în episodul cu Adrian Sârbu: "Teo şi cu mine eram la Tele7abc. Şi muream de foame. La propriu"

Mircea Badea face lumină în episodul cu Adrian Sârbu: "Teo şi cu mine eram la Tele7abc. Şi muream de foame. La propriu"

Mircea Badea face lumină în episodul cu Adrian Sârbu: "Teo şi cu mine eram la Tele7abc. Şi muream de foame. La propriu"
08 Sep 2015   •   00:51

Mircea Badea a povestit, la "În gura presei", cum au stat de fapt lucrurile cu emisiunea pe care a avut-o cu Teo Trandafir, la Tele7abc, în contextul dezvăluirilor făcute recent de fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu, Doina Gradea.

"Noi doi, Teo şi cu mine, eram la Tele7abc. Şi muream de foame. La propriu. Aveam trei ore pe zi în direct. (...) Nu aveam bani şi am zis să ne mai angajăm. Şi am început să umblăm prin oraş", a afirmat Mircea Badea.

Astfel, realizatorul "În gura presei", o contrazice pe fosta asistentă a lui Sârbu, care menţionează în articolul ei că Teo Trandafir şi Mircea Badea erau angajaţi ai Antena 1, în momentul în care au vrut să se angajeze la Pro TV.

"E o minciună, în sensul în care noi nu eram la Antena 1, ci eram la Tele7abc. Şi eram căpiaţi de foame", a completat Badea.

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu şi şef al Pro TV Internaţional, a povestit pe platforma oaresuntunporc.ro, episodul venirii lui Teo la Pro TV.


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close