Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Nu mai pot cu propagandiştii. Aştia-s copiii pixelului albastru

Mircea Badea: Nu mai pot cu propagandiştii. Aştia-s copiii pixelului albastru

Mircea Badea: Nu mai pot cu propagandiştii. Aştia-s copiii pixelului albastru
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    05 Feb 2013   •   23:55

Marţi seară, la "În gura presei", Mircea Badea a vorbit despre un articol al agenţiei de monitorizare a presei ActiveWatch, potrivit căruia "Antena 3 îşi dezinformează cu bună ştiinţă publicul".

"Speram ca propaganda băsistă să moară economic, văd că încă cineva îi mai alimentează. Nu se mai poate cu aştia... Aştia-s copiii pixelului albastru", a comentat Badea.

"Unii de la Activewatch au zis că Antena 3 a minţit telespectatorii săi(...) Că site-ul ală de la Consiliul Judeţean Covasna funcţiona, când noi am zis că nu funcţiona. Şi foarte multe sute de mii de oameni au încercat să intre pe site-ul ală, şi ce să vezi? Nu mergea. Ştiţi de ce nu mergea? E simplu. Nu era funcţional(...) Ce fel de oameni sunt aştia să se preteze la aşa ceva? Eu n-am văzut atâta tupeu, atâta abjecţie, atâta putregai uman", a spus Badea, profund deranjat de cei care au susţinut această aberaţie.

"Să presupunem că Băsescu emigrează. Bă, noi rămânem cu aştia... Aştia nu pleacă, aştia rămân aici(...) Te gândeşti câţi oameni sunt atinşi de ciumă sufletească, de lepră mintală?", a adăugat realizatorul.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA EMISIUNII În gura presei CU MIRCEA BADEA.

VEZI PE VIDEONEWS.RO MAI MULTE FAZE TARI DIN EMISIUNEA ÎN GURA PRESEI.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Antena 3
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close