Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea povesteşte o întâmplare amuzantă cu Gică Petrescu. Cum a reuşit să salveze prestaţia maestrului

Mircea Badea povesteşte o întâmplare amuzantă cu Gică Petrescu. Cum a reuşit să salveze prestaţia maestrului

Mircea Badea povesteşte o întâmplare amuzantă cu Gică Petrescu. Cum a reuşit să salveze prestaţia maestrului
de M.C.    |    25 Feb 2014   •   00:05
Mircea Badea a povestit la "Sinteza Zilei" o întâmplare memorabilă cu maestrul Gică Petrescu, la un festival de romanţe.

Regretatul interpret a suferit un mic "accident" pe scenă, însă Mircea Badea a reuşit să salveze spectacolul.
 
"Era în anul...în vreun an în care Teo şi cu mine lucram la Tele7 ABC şi povestea scurtă este...muream de foame. Dacă ne făcea barter si cu un fast-food era bine. Nu luam leafă. Şi a venit tata. Şi a zis, vreţi să prezentaţi un festival de romanţe la Sala Radio? Şi am zis..nu. Păi, vă dă bani...Ok, când mergem? Şi m-am dus la Teo şi i-am zis. Ştii tu senvişurile alea cu cartofi? Şi am mers la Sala Radio. Vă daţi seama, publicul era în 80 plus. Noi eram şi cam isterici, de foame şi de stres" a povestit Mircea Badea.
 
"Intră Gică Petrescu pe scenă. Toată lumea era...Eu eram în dreapta ţambalului. Mă uitam peste ţambal la Teo. La un moment dat maestrul vrea să facă o figură de dans, picioarele se duc înspre tavan şi maestrul pică în cap pe podea, picioarele îi vin peste cap şi stătea aşa..." a rememorat Mircea Badea, care apoi l-a ajutat pe Gică Petrescu să revină în spectacol.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close