Antena 3 Timp liber Fun Mircea Badea şi Mihai Gâdea îşi fac planuri pentru Preşedinţie: "Vom fi contracandidaţi şi în turul doi ne răzgândim. Sau, poţi fi tu preşedinte în zilele pare şi eu în alea impare"

Mircea Badea şi Mihai Gâdea îşi fac planuri pentru Preşedinţie: "Vom fi contracandidaţi şi în turul doi ne răzgândim. Sau, poţi fi tu preşedinte în zilele pare şi eu în alea impare"

08 Iul 2014   •   23:56

Mircea Badea a comentat, în pasa ediţiei de marţi seară a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei", speculaţia lansată în presă de jurnalistul Robert Turcescu, potrivit căreia Mihai Gâdea ar intenţiona să candideze la Preşedinţie.

"L-am văzut în pragul atacului de băs pe Turcescu. Era aşa cu băsul bulbucat şi zicea că o să candideze Gâdea la preşedinţie. Şi zicea, uite, Gâdea nu mi-a răspuns. (...) Făcea mai rău ca Papahagi", a afirmat Mircea Badea.

Pentru că nu îl poate lăsa pe prietenul său singur într-o aşa funcţie, Mircea Badea s-a gândit să candideze împreună.

"Vom fi contracandidaţi şi în turul doi ne răzgândim. (...) Sau, poţi să fii tu preşedinte în zilele pare şi eu în alea impare", propune amuzat Badea.
 
"Facem un tandem, tu candidezi la preşedinţie şi eu la şefia SRI. Şi s-a închis. Le-am dat panică. Întrebarea este: Pe cine punem la SIE? Pe Radu Tudor, normal, că el se pricepe la asta cu relaţiile externe, răspunde tot Badea.

"Iar prim-ministru eu îl propun pe Dan Voiculescu", a completat Mircea Badea.


×
Subiecte în articol: Mircea Badea Sinteza Zilei
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close