Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea și un posibil ”scenariu” pentru furtul de la DIICOT Brașov: ”Se lasă din tavan pe sfoară, fac trei flic-flacuri, evită razele laser”

Mircea Badea și un posibil ”scenariu” pentru furtul de la DIICOT Brașov: ”Se lasă din tavan pe sfoară, fac trei flic-flacuri, evită razele laser”

Mircea Badea și un posibil ”scenariu” pentru furtul de la DIICOT Brașov: ”Se lasă din tavan pe sfoară, fac trei flic-flacuri, evită razele laser”
18 Mar 2016   •   00:00

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției de joi seară a emisiunii În gura presei cu Sinteza Zilei, situația ridicolă cu care se confruntă DIICOT Brașov, de unde au fost furați suporții magnetici pe care erau interceptări compromițătoare pentru Sorin Blejnar.

”Ce sunt aia suporți magnetici? Sunt așa, ca un set de chei? Cum pot fi furate? Le avea cineva în buzunar în autobuzul 368? Totuși, cine poate fura din DIICOT. Cine ne apără pe noi de teroriști și de criminalitatea organizată?”, a întrebat Mircea Badea.

Badea continuă descriind ceea ce poate însemna un furt dintr-o instituție a statului de așa calibru, inspirat fiind de filmele de acțiune.

”Când spui au furat te gândești la unii cu cagule pe față care intră prin efracție la 1 noaptea, dezasamblează sisteme de alarmă, merg prin conducte de aer condiționat și se lasă din tavan pe sfoară, fac trei flic-flacuri, evită razele laser care protejează seiful și apoi fură înregistrările”, a spus Mircea Badea.

Sinteza Zilei: Dezvăluiri bombă din dosarul lui Sorin Blejnar

Ana Roman a prezentat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, un caz de furt cel puțin bizar care l-ar putea scăpa de fostul șef ANAF Sorin Blejnar de acuzațiile din dosarul Motorina.

Ana Roman a dezvăluit că de la dosarul DIICOT Brașov au dispărut în mod misterios suporții magnetici pe care erau interceptările compromițătoare pentru Sorin Blejnar și apropiații lui, în acest dosar.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close