Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Vaaaai, ce să vezi?! Şi lui Klaus îi place mormanul nedeclarat?!?!

Mircea Badea: Vaaaai, ce să vezi?! Şi lui Klaus îi place mormanul nedeclarat?!?!

Mircea Badea: Vaaaai, ce să vezi?! Şi lui Klaus îi place mormanul nedeclarat?!?!
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2015   •   20:01

Mircea Badea a comentat, pe blogul său, demersul americanilor de la Rise Project de a-i număra "chiriile lui Klaus Werner, neamtul izbavitor", arătând că ei trebuie să fi fost "pur şi simplu descentraţi", şi asta pentru că le-a dat "calculul cu diferenţe nedeclarate".

"Vaaaai, ce sa vezi?! Se trezira americanii de la Rise Project sa-i numere chiriile lui Klaus Werner, neamtul izbavitor. Nasol! Lor le-a dat calculul cu diferente nedeclarate. Poate au fost pur si simplu descentrati, debusolati, demantelati de rochiile ravisante al Primei Doamne si nu s-au mai concentrat ca lumea la cifre. Sau poate domnul neamt a facut o manevra aroganta si melteneasca de tip “Ghinion!” (...)  Eu insa va spun un lucru clar, de necontestat: Nici manelistii nici domnul Werner nu si-au declarat la Fisc sumele castigate si, ca atare, n-au platit impozite. Manelistii din dedicatii, dom’ Profesor din meditatii. Daca ii lasa Securitatea pe astia de la ANAF, poate il intreaba totusi pe domnul Klaus despre speta asta, in lumina maretei campanii declansate cu mult zgomot si efect artistic. Sau poate nu!
", a scris Mircea Badea pe blogul personal.

O investigaţie RISE Project a constatat o diferenţă de 115.000 de euro între veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a consemnat în declaraţiile de avere, în perioada 2005-2008, şi sumele prezente în contractele pe care le-a semnat pentru închirierea proprietăţilor sale imobiliare.

Administraţia Prezidenţială a reacţionat şi a infirmat acuzaţiile.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea rise project Klaus Iohannis
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close