Antena 3 CNN Timp liber Fun Mireasă în lacrimi după ce a descoperit că se va mărita în mașinuțe bușitoare. Explicațiile mirelui sunt de prisos!

Mireasă în lacrimi după ce a descoperit că se va mărita în mașinuțe bușitoare. Explicațiile mirelui sunt de prisos!

Mireasă în lacrimi după ce a descoperit că se va mărita în mașinuțe bușitoare. Explicațiile mirelui sunt de prisos!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Aug 2016   •   22:24

O mireasă a fost îngrozită să descopere că alesul inimii ei a organizat nunta lor în așa fel încât să își unească destinele în mașinuțe bușitoare, scrie Daily Mail.

Loz Hollins, din Staffordshire, Maria Britanie, a afirmat că a vrut să-și impresioneze mireasa, pe Kloe, organizând o nuntă la care să se distreze și care să semene cât mai mult cu un bâlci, având în vedere că a cerut-o de soție la un astfel de eveniment.

Însă reacția miresei nu a fost deloc cea pe care el o aștepta. Șocată de ce s-a ales de nunta lor, aceasa a refuzat să se urce în mașinuța bușitoare pentru a se mărita.

"Nu vreau să fac asta! De ce a făcut asta? Ce naiba?”, a fost prima ei reacție, atunci când a ajuns la ”bâlciul” organizat de viitorul ei soț. IMAGINILE AICI

De fapt, mireasa ar fi vrut să fie condusă de bunicul ei la altar, lucru imposibil de realizat cu mașinuțele bușitoare.

Deși a fost extrem de supărată că mirele a transformat nunta lor ”într-o glumă”, cei doi au sfârșit prin a se căsători, chiar dacă evenimentul nu a fost așa cum și-ar fi dorit mireasa.

Cei doi miri au participat la un show de televiziune care le-a pus la dispoziție banii necesari pentru nunta visată. Singura condiție: Mirele va lua toate deciziile, în trei săptămâni!

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close