Antena 3 CNN Timp liber Fun Mugur Ciuvică îi dă replica lui Valeriu Zgonea în problema antilopelor gnu: ”Nu de proaste se aruncă în râu!”

Mugur Ciuvică îi dă replica lui Valeriu Zgonea în problema antilopelor gnu: ”Nu de proaste se aruncă în râu!”

Mugur Ciuvică îi dă replica lui Valeriu Zgonea în problema antilopelor gnu: ”Nu de proaste se aruncă în râu!”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
27 Apr 2016   •   21:55

Mugur Ciuvică i-a dat replica lui Valeriu Zgonea, la Sinteza Zilei, în problema antilopelor gnu care se aruncă în râul plin de crocodili, doar pentru a-l urma pe masculul alfa. Urmând întocmai analogia, Ciuvică afirmă că ”inconștiența” antilopelor vine din instinctul de a salva specia.

”Ele nu de proaste se aruncă în râul plin de crocodili, ci de deștepte. Pentru că dacă nu îl traversează mor de foame pe mal. Atunci ele știu de mii de ani că, pentru a salva specia, trebuie să treacă acel râu”, a spus Mugur Ciuvică, la Antena 3.

Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD, după ce a cerut demisia lui Liviu Dragnea, condamnat cu suspendare în dosarul Referendumului.

La finalul ședinței în care s-a decis excluderea sa, Zgonea a făcut o comparație între PSD și o turmă de antilope gnu care se aruncă într-un râu plin de crocodili, doar pentru a-l urma pe masculul alfa.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close