Antena 3 CNN Timp liber Fun Nati Meir stârneşte hohote de râs la audieri: Valuta găsită asupra mea provine de la Mossad (VIDEO)

Nati Meir stârneşte hohote de râs la audieri: Valuta găsită asupra mea provine de la Mossad (VIDEO)

Nati Meir stârneşte hohote de râs la audieri: Valuta găsită asupra mea provine de la Mossad (VIDEO)
10 Mar 2010   •   22:08

Fostul candidat la preşedinţie, Nati Meir, a fost audiat pentru prima dată în dosarul în care e cercetat pentru înşelăciune. Şi a stârnit hohote de râs cu declaraţiile date în faţa judecătorilor.

Nati Meir spune că ajuns după gratii din cauza lui Adi Minune. Cântăreţul i-ar fi înscenat totul ca să scape de acuzaţiile dintr-un caz de trafic de droguri. Şi cum nu a convins audienţa şi nici nu a înduplecat judecătorul, fostul deputat a cerut să fie cercetat din nou de procurori pentru că nu înţelege bine limba română. Instanţa l-a întrebat atunci cum s-a descurcat ca parlamentar român.

Meir a declarat că valuta falsă găsită asupra lui provenea de la serviciul de spionaj israelian - Mossad. Lucru care a stârnit hohote de râs. Până şi avocata sa a spus că declaraţiile lui sunt fantasmagorii. Realitatea este că Nati Meir a ajuns după gratii pentru că ar fi înşelat opt persoane cu valută falsă.





Observator

×
Subiecte în articol: nati meir Mossad audieri
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close