Antena 3 CNN Timp liber Fun New York. Mii de tineri au călătorit cu metroul fără pantaloni

New York. Mii de tineri au călătorit cu metroul fără pantaloni

New York. Mii de tineri au călătorit cu metroul fără pantaloni
Sursa foto: Foto: improveverywhere.com
10 Ian 2011   •   19:42

Mii de new-yorkezi au ales să călătorească în metrou fără pantaloni. Este vorba despre un eveniment care se desfăşoară anual în metropola americană şi atrage o mulţime de tineri puşi pe distracţie.

Tinerii s-au întâlnit la câteva staţii de metrou din New York. Şi-au dat pantalonii jos şi s-au urcat, ca în fiecare zi, în trenurile de metrou. Potrivit regulilor, participanţi trebuiau să se comporte ca într-o călătorie obişnuită.

"M-am decis să particip pentru că am simţit că este un lucru frumos. Ştiam că aş fi fost şocată dacă eu aş fi văzut pe cineva, ştiţi, în tren. Le-am spus prietenilor să vină cu mine şi mi-au spus "Eşti nebună? De ce să faci asta, nu merge fără pantaloni", dar eu am simţit că este ceva eliberator", a declarat una din participante

Fiecare a avut motivul său de a participa. În timp ce pentru unii acţiunea a avut semnificaţii mai profunde, alţii au văzut totul mult mai simplu.

La sfârşitul evenimentului, călătorii fără pantaloni s-au strâns într-o piaţă în centrul New Yorkului unde au sărbătorit. Evenimentul a început să fie ţinut în 2002 la New York şi a avut iniţial numai şapte participanţi.

 

×
Subiecte în articol: New York metrou pantaloni SUA
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close