Antena 3 Timp liber Fun O atracţie turistică de groază. Vezi cea mai nouă distracţie din China

O atracţie turistică de groază. Vezi cea mai nouă distracţie din China

de N.B.    |    11 Noi 2011   •   13:52
O atracţie turistică de groază. Vezi cea mai nouă distracţie din China
Sursa foto: Foto: China Photo Press

Cea mai nouă atracţie turistică din China, o promenadă din sticlă situată la peste 1.400 de metri înîlţime face furori printre turiştii îndeajuns de curajoşi să păşească la ameţitoarea înălţime, relatează Daily Mail.

Într-o parte este o prăpastie de peste 1.400 de metri, de cealaltă parte este un perete abrupt de stâncă, iar în jos, un geam de aproximativ şase centimetri în grosime îţi permite să vezi unde ai putea ajunge dacă faci un pas greşit.

Construită pe muntele Tianmen, în provincia Hunan, promenada, lungă de aproximativ 70 de metri, este situată la o înălţime de 1.432 de metri. Ea este realizată dintr-un geam gros de aproximativ şase centimetri, iar turiştii sunt rugaţi să poarte huse de protecţie pe încălţări pentru a păstra priveliştea nepătată.

O promenadă asemănătoare a fost construită în Statele Unite, la Marele Canion, iar în China, un model asemănător a fost construit în aceeaşi provincie, la un pic peste 100 de kilometri depărtare, pe muntele Shifou.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close