Antena 3 CNN Timp liber Fun O zi cu Emil Boc: ?Proiecturi?, Unde-s miniştrii...în puii mei şi testarea calităţii drumurilor cu un pahar cu apă (VIDEO)

O zi cu Emil Boc: ?Proiecturi?, Unde-s miniştrii...în puii mei şi testarea calităţii drumurilor cu un pahar cu apă (VIDEO)

O zi cu Emil Boc: ?Proiecturi?, Unde-s miniştrii...în puii mei şi testarea calităţii drumurilor cu un pahar cu apă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
21 Aug 2010   •   19:30

"Proiecturi" în loc de proiecte. Este un cuvânt nou, pe care nu-l veţi găsi în dicţionar, dar care a fost rostit în faţa presei de primul om în Guvernul României, Emil Boc.

,,Succesurile,, Elenei Băsescu au fost preluate ca model în PDL. Şi nu de oricine, ci chiar de primul ministru, care a lansat la Lugoj un nou cuvânt. ,,Proiecturi,,.

Şi asta nu a fost tot. Emil Boc şi-a pierdut miniştrii la Lugoj şi şi-a exprimat supărarea în mod plastic.

Emil Boc a testat apoi într-un mod inedit calitatea lucrărilor la centura Lugojului. Împreună cu ministrul Radu Berceanu, premierul a urcat într-o Dacia Duster a pus un pahar cu apă pe bord şi a pornit... la drum.

Centura de ocolire a Lugojului are o lungime de 9,6 kilometri, lucrările au durat doi ani, iar valoarea investiţiei se ridică la peste 24 milioane de euro, fonduri europene şi de la Guvern.

Antena 3

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close