Ospătarul mecanic. Nu trebuie să-i laşi şpagă după ce-ţi toarnă-n pahar! :)

de G.C.P    |    12 Mar 2012   •   14:16
Câţi dintre noi nu s-au "luptat" cu dopul unei sticle de vin care se încăpăţâna să rămâna blocat când era "setea" mai mare ?! Dacă nu eşti ospătar profesionist şi nu eşti deprins cu arta de scoate un dop, acest moment poate fi stânjenitor, în funcţie de situaţie.

Sculptorul Rob Higgs a inventat un dispozitiv mecanic  pentru acest scop, aparent banal. Trebuie să ai suficientă răbdare pentru a folosi acest mecanism. Acesta deschide o sticlă şi serveşte vinul în pahar fără nici o problemă.

Rob spune că ceea ce a construit este cu siguranţă cel mai mare şi mai complex tirbuşon făcut vreodată. El se mândreşte cu acurateţea sa şi garantează că nici o picătură de vin nu va fi rispita ! :)




Parteneri
x close