Antena 3 CNN Timp liber Fun Perlele absolvenţilor de gimnaziu: "Pe plajă era multe fete dezbrăcate indecent"

Perlele absolvenţilor de gimnaziu: "Pe plajă era multe fete dezbrăcate indecent"

Perlele absolvenţilor de gimnaziu: "Pe plajă era multe fete dezbrăcate indecent"
Sursa foto: Foto: visualphotos.com
24 Iun 2011   •   11:00

Examenele de final de an ale elevilor sunt izvoare nesecate de perle. De această dată, absolvenţii de gimnanziu au impresionat prin imaginaţie şi limbajul colorat. Elevii au punctat la capitolul confuzii şi dezacorduri gramaticale, deşi au susţinut tot timpul că subiectele de Limba Română au fost uşoare.

Elevii au încercat să dea explicaţii cât mai ... complexe. Rezultatul a fost surprinzător. „Autorul e anonim şi acest basm este alcătuit de la gură la gură, de la om la om", a scris un elev.

Concluziile unora dintre ei i-au lăsat fără cuvinte pe profesori. „Deducem că acest basm "Rodul tainic" este un basm pe placu tuturor pentru că împăratul din curtea RĂGEASCĂ este un om bun, dar feciorii de împărat şi boierii de toate SPIŢELE sunt răi".

Din descrierile absolvenţilor nu au lipsit vieţuitoarele care înverzesc primăvara, peisajele "miritime" şi fetele "dezbrăcate indecent".

„Primăvara înverzesc toate vieţuitoarele".

„Eram foarte absolvit de acel peisaj miritim".

„Pe plajă era multe fete dezbrăcate indecent".

Viitorii liceeni au putut dovedi încă o dată că au şi o mare putere de deducţie. "Această operă aparţine speciei literare deoarece în operă sunt feciori de împărat, boieri, chiar şi feţi-frumoşi, ceea ce în lumea reală nu mai sunt".

Elevii aşteaptă acum să vadă dacă i-au impresionat sau nu pe corectori. Primele notele vor fi afişate astăzi, până la ora 14:00.

 


×
Subiecte în articol: perle examen
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close