Antena 3 CNN Timp liber Fun Portrete inedite cu Olivia Munn sau Anna Kendrick. Ce modalitate ingenioasă de a picta a găsit o artistă

Portrete inedite cu Olivia Munn sau Anna Kendrick. Ce modalitate ingenioasă de a picta a găsit o artistă

Portrete inedite cu Olivia Munn sau Anna Kendrick. Ce modalitate ingenioasă de a picta a găsit o artistă
07 Oct 2013   •   16:39

Ingeniozitatea este cu siguranţă un lucru pe care cu toţii am vrea să îl deţinem. O artistă de origine irlandeză, pe numele ei Natalie, a dat viaţă unor portrete absolut inedite.

Olivia Munn, Ali Larter, Camilla Belle şi Anna Kendrick  au cu siguranţă unele dintre cele mai cunsocute chipuri din lume, dar modalitatea prin care artista a ales să le picteze este una ieşită din tipare.

Portretele artistei au fost deliciul expoziţiei Urban Decay’s “Kisshibition” care a avut loc în New York.



Artista foloseşte o modalitate de a face portrete la care cu siguranţă nu v-aţi fi gândit: pictează cu buzele rujate. Artista irlandeză a declarat că la un singur portert poate folosi chiar mai mult de patru rujuri.

Întrebat cum de i-a venit această idee, Natalie a declarat că a încercat mai multe moduri de a picta, dar s-a oprit la acesta pentru că i s-a părut ingenios. "Durează multe zile, este foarte greu pentru buzele şi ochii mei", a mai spus Natalie.

Una din creaţiile sale va fi scoasă la licitaţie pe UrbanDecay.com, dar şi pe canalale sociale on-line, iar site-ul va avea, de asemenea, o "expoziţie digitală", astfel fanii vor putea verifica toate portretele create de artistă al cărei motto este "Aveţi încredere în noi, unele dintre noi suntem foarte cool şi nu trebuie să rataţi".



×
Subiecte în articol: ruj New York expozitie
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close