Antena 3 CNN Timp liber Fun Problema scandalagiilor în stare de ebrietate, rezolvată cu acadele

Problema scandalagiilor în stare de ebrietate, rezolvată cu acadele

Problema scandalagiilor în stare de ebrietate, rezolvată cu acadele
Sursa foto: Foto: uncyclopedia.wikia.com
20 Iul 2011   •   21:55

Un consilier local, din oraşul canadian Victoria, a lansat un proiect care încearcă să rezolve cu acadele problema persoanelor în stare de ebrietate care deranjează ordinea publică după închiderea barurilor, relatează The Globe and Mail.

Doamna consilier Thornton-Joe, soţul ei, doi membri ai Consiliului Local Victoria şi câţiva poliţişti au experimentat iniţiativa cu ocazia sărbătorii naţionale, pe 1 iulie.

Ei au ieşit pe străzile din centrul oraşului şi au împărţit acadele roşii şi albastre tinerilor în stare de ebrietate, care începuseră să se manifeste prea sonor sau agresiv.

Acadelele au fost extrem de eficace într-un timp foarte scurt, spre surprinderea celor care au participat la experiment. Cei care au primit dulciurile s-au calmat şi nu au mai reprezentat o problemă.

Acum, oficialul doreşte realizarea unui proiect municipal, prin care poliţiştii să ofere acadele celor care pleacă în stare de ebrietate din baruri la ora închiderii, pentru a preveni problemele pe care aceştia le cauzează.

×
Subiecte în articol: Canada victoria
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close