Antena 3 CNN Timp liber Fun "Războinicul Luminii stinge lumina la fix". Gigi Becali, subiectul POANTELOR VIRALE pe Internet

"Războinicul Luminii stinge lumina la fix". Gigi Becali, subiectul POANTELOR VIRALE pe Internet

"Războinicul Luminii stinge lumina la fix". Gigi Becali, subiectul POANTELOR VIRALE pe Internet
22 Mai 2013   •   22:31
Gigi Becali va juca trei ani în deplasare! Chiar şi aşa, visează să ia Cupa Campionilor cu FC Rahova. Sunt doar două dintre poantele care circulă deja pe internet. Afaceristul a devenit subiect de glume, pentru românii care sunt obişnuiţi să facă haz de necaz.

Gigi Becali mai e cunoscut şi ca "Becali salvatorul, care vine cu soluţia! Războinicul luminii!", după cum el însuşi a afirmat adesea, în faţa jurnaliştilor.

"Războinicul luminii care stinge şi aprinde la ore fixe! La 6 şi la 10"
, e o altă glumă care circulă pe internet. La fel şi "Gigi Becali a luat campionatul şi 3 ani"

"Nici Barabas nu mai e liber. După ce iniţial fusese achitat, şi el a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare"
.

Deşi este închis, Gigi vede partea plină a paharului. Dumnezeu îi aduce alinarea, Dumnezeu îi poate anula şi condamnarea. Gigi Becali are o portiţă divină de scăpare din puşcărie: ca sa fie eliberat mai devreme, ar putea scrie o carte de rugăciuni.

 Sau ar putea construi o Catedrală în curtea penitenciarului.

Până atunci, Becali îşi pune toate speranţele în Steaua. Care tocmai şi-a schimbat strategia de joc de la 4-4-2 la singur-între-4-pereţi.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali becali condamnat
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close