Antena 3 CNN Timp liber Fun Reclamă la haine pentru copii cu un bărbat dezbrăcat pe fundal. Vezi ce companie a comis greşeala

Reclamă la haine pentru copii cu un bărbat dezbrăcat pe fundal. Vezi ce companie a comis greşeala

Reclamă la haine pentru copii cu un bărbat dezbrăcat pe fundal. Vezi ce companie a comis greşeala
Sursa foto: Foto: 2oceansvibe.com
de N.B.    |    05 Ian 2012   •   21:04

Compania de modă La Redoute şi-a cerut public scuze pentru reclama în care apare un bărbat dezbrăcat în spatele unor copii ce promovează îmbrăcăminte de plajă, scrie BBC.

Pe contul oficial de Twitter, compania a anunţat că îşi cere scuze pentru fotografia publicată pe pagina de Internet şi face tot posibilul să o elimine. Internetul, însă, a luat act de greşeala companiei franceze şi a taxat-o în diferite moduri.

Bărbatul dezbrăcat a apărut în diverse ipostaze, printre care aselenizarea, faţa lui Strauss-Kahn şi multe alte parodii.

Un purtător de cuvânt al companiei La Redoute a anunţat că a fost deschisă o anchetă internă pentru a se stabili cum a fost posibilă această greşeală. Pe site-ul companiei, fotografia putea fi analizată cu o lupă, pentru a se observa detaliile hainelor de plajă, bărbatul dezbrăcat putea, de asemenea, să fie vizualizat cu ajutorul acestui instrument.

La Redoute este cel mai mare retailer prin comandă poştală din Franţa.

×
Subiecte în articol: fotografie reclama
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close