x close

Român din diaspora, mesaj pentru cei de acasă: "Că voi nu vă puteți depăși condiția de români frustrați e treaba voastră"

de D.G.    |    05 Mar 2018   •   17:26
Român din diaspora, mesaj pentru cei de acasă: "Că voi nu vă puteți depăși condiția de români frustrați e treaba voastră" 817 foto: Facebook/ Dinu Sovea

Dinu Șovea, un român stabilit în Londra care a devenit celebru pe rețelele de socializare grație postărilor lui amuzante, a publicat pe Facebook o nouă postare auto-ironică.

"MESAJ CATRE ROMANI RAMASI AN TARA.

Ma... inferiorilor, nu ne mai vorbiti pe la spate. Nu suntem sclavi nimanui. Noi am facut o scoala, am anvatat si am vrut mai mult decat ne poate oferi sistemul bolnav romanesk si am migrat an tari straine mai superioare ca Romania. Ca voi nu va puteti depasi conditia de romani frustrati e treaba vuastra.
Am pus o poza sa vedeti ca nu toti romani e sclavi ân afara... mai este si medici romani ca Doru, baiatul din poza care âmi e si coleg aicisa la spitalul unde muncim noi. Mai e si oameni cu carte ca mine, ca x sau igrec. Rusine voua!", a scris Dinu Șovea, care a subliniat de multe ori că postările sale sunt un pamflet.

 

Citeşte mai multe despre:

Dinu Sovea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati