Antena 3 CNN Timp liber Fun Român din diaspora, mesaj pentru cei de acasă: "Că voi nu vă puteți depăși condiția de români frustrați e treaba voastră"

Român din diaspora, mesaj pentru cei de acasă: "Că voi nu vă puteți depăși condiția de români frustrați e treaba voastră"

Român din diaspora, mesaj pentru cei de acasă: "Că voi nu vă puteți depăși condiția de români frustrați e treaba voastră"
Sursa foto: foto: Facebook/ Dinu Sovea
05 Mar 2018   •   17:26

Dinu Șovea, un român stabilit în Londra care a devenit celebru pe rețelele de socializare grație postărilor lui amuzante, a publicat pe Facebook o nouă postare auto-ironică.

"MESAJ CATRE ROMANI RAMASI AN TARA.

Ma... inferiorilor, nu ne mai vorbiti pe la spate. Nu suntem sclavi nimanui. Noi am facut o scoala, am anvatat si am vrut mai mult decat ne poate oferi sistemul bolnav romanesk si am migrat an tari straine mai superioare ca Romania. Ca voi nu va puteti depasi conditia de romani frustrati e treaba vuastra.
Am pus o poza sa vedeti ca nu toti romani e sclavi ân afara... mai este si medici romani ca Doru, baiatul din poza care âmi e si coleg aicisa la spitalul unde muncim noi. Mai e si oameni cu carte ca mine, ca x sau igrec. Rusine voua!", a scris Dinu Șovea, care a subliniat de multe ori că postările sale sunt un pamflet.

 

×
Subiecte în articol: Dinu Sovea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close