Antena 3 CNN Timp liber Fun S-a supărat Tonomatul

S-a supărat Tonomatul

S-a supărat Tonomatul
30 Oct 2008   •   14:38

Zi agitată ieri la Antena 3. Bucurie mare pentru că postul a fost lider de piaţă marţi, fiind peste Pro TV, Antena 1 şi Prima. De postul mogulului de la FNI nici să nu mai vorbim. Aproape că nu mai apărea prin audienţe. Aşa că onor PR-ul nostru emite un comunicat laudativ, pentru că e bine să ştie şi telespectatorii ce au provocat înţepenind telecomanda pe Antena 3. Comunicatul e preluat de site-ul Antena3.ro, iar acolo în comunicat, apare la loc de cinste emisiunea ?Sinteza Zilei?. Unde a fost invitat Tăriceanu, iar amfitrioni au fost, ca în fiecare seară, Mihai Gâdea şi Ion Cristoiu.
Toate bune şi frumoase până seara.
Până seara când sună shefu' de la site. Shefu' ăl mare al site-ului, una şi aceeaşi persoană sub oblăduirea căruia apăruse comunicatul cu pricina. Discuţia e desprinsă din Kafka:
- Mah, în comunicatul de presă în care spunem că Antena 3 a fost lider de piaţă n-aţi zis nimic de Ciutacu?
- Păi shefu', tu l-ai trimis.
- Nu contează, voi l-aţi publicat şi n-aţi zis de Ciutacu.
- Shefu, s-a supărat tonomatul pe tine şi vrei să îl păcăleşti acum cu online-ul?
- Bah, vedeţi că e dinamovist ca mine şi traim amândoi din banii mogulului. Aşa că să facem cumva să apară.
Asta a fost tot. Acum, ne conformăm:
Komunikatul cel adevărat în care spunem că Antena 3 a fost lider de piaţă:
În seara zilei de marţi, ?Sinteza Zilei? cu Mihai Gâdea şi Ion Cristoiu a fost lider de piaţă avându-l ca invitat pe jurnalistul Victor Ciutacu. Întrebărilor fără milă şi de o genialitate tulburătoare ale invitatului Victor Ciutacu le mai răspundea, din când în când şi fără vlagă, primul ministru al României, aflat si el în studio din cauza traficului blocat în zona Pasajului Băneasa. Cunoscut şi sub numele de ?Tonomatul cu euro?, Victor Ciutacu a izbutit de unul singur să rezolve dilema certurilor dintre Palate, iar prin neprecupeţitul său efort pe altarul TV-ului, Antena 3 a reuşit să bată pe acest segment orar toţi mogulii concurenţi, unde probabil Victor Ciutacu ar avea un salariu fabulos. Dar el preferă să lucreze ?moka? (gratis) în emisiunile Antenei 3 şi nu pleacă la ei, pentru că-i place să-i oftice.
E bine aşa? Dăm Komunikatul înapoi la şhefu, şi dacă e ok, o să-l vedeţi pe site. În varianta actuală, necenzurată. Pentru că aici, la site, majoritatea sunt stelişti, iar publicul trebuie să cunoască adevărul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close